"Грошей немає, але ви тримайтеся". "Губернатор" Севастополя наказав городянам обладнати укриття власним коштом

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв сказав містянам самостійно займатися облаштуванням укриттів, оскільки окупаційна влада не має ресурсів на їхнє упорядкування. Про це Развожаєв написав у Телеграм.

"З приводу укриттів хочу донести ще один важливий момент: не чекайте, що хтось прийде і зробить там запаси води, встановить крісла, настили, зроблять вентиляцію. Упорядкувати так усі тимчасові укриття неможливо, на це потрібні мільярди", - заявив він.

Развожаєв зазначив, що усі укриття, мовляв, тимчасові і не є бомбосховищами.

"Вони потрібні здебільшого, щоб сховатися від осколків ракет і вибитого скла. Це теж потрібно розуміти. І приймати", - вказав окупаційний губернатор.

Він розповів, що укриття нібито почали готувати ще рік тому, коли "у місті було відносно спокійно", але "те, що відбувається зараз - це вже реальність". Тому Развожаєв доручив провести перевірку усіх укриттів у місті.

Нагадаємо, російські "воєнкори" стверджують, що ЗСУ ранковим ударом 23 вересня пошкодили портову інфраструктуру Севастополя. 

Як повідомлялося, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликала українців виїхати з Криму, поки триває деокупація.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті