"ГовориТи". У Києві відомі актори театру і кіно проведуть майстер-класи та воркшопи, щоб зібрати кошти для підтримки дітей

Благодійний культурно-освітній інтенсив "ГовориТи" відбудеться у Києві 29 і 30 серпня. Про це повідомила засновниця фонду "Мистецький український рух" акторка Марина Кошкіна.

Захід проходитиме упродовж двох днів, перший з яких буде присвячений театру, а інший - кіно. Це сукупність творчих зустрічей, майстер-класів та воркшопів, коротких лекцій, надихаючих розмов з митцями, які творять сучасне українське мистецтво.

 

Серед гостей театральні режисери: Іван Урисвський, Давид Петросян, Ростислав Держипільський та Олександр Книга. Модератор розмови - Дмитро Весельський. Серед кінорежисерів: Наріман Алів, Олесь Санін, Катерина Горностай, Мирослав Латик та Валентин Шпаков.  

Також актори кіно та театру: Олександр Рудинський, Ксенія Жданова, Віталіна Біблів, Наталя Доля, Юрій Кулініч, Роман Луцький, Наталя Бабенко, Даніїл Мірєшкін та ін.  

Усі зібрані кошти будуть перераховані на потреби фонду Мистецький український рух, який створений з метою підтримувати творчий розвиток дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також надавати матеріальну і ментальну протекцію людям усіх творчих професій та їхнім сім`ям.
Всі деталі і програма - за посиланням на сторінці у Фейсбук.

Мистецький український рух (МУР) було засновано заслуженою актрисою України Мариною Кошкіною. Це благодійний фонд створений з метою підтримувати творчий розвиток дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також надавати матеріальну і ментальну протекцію людям усіх творчих професій та їхнім сім`ям. 

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті