Ватажок "ДНР" про рішення путіна: "Ні про яке перемир'я і мови бути не може!"

Рішення путіна про тимчасове припинення вогню із боку російських окупантів не можна вважати оголошенням перемир'я. Про це заявив ватажок ДНР Денис Пушилін.

"Рішення нашого президента як людини православної відноситься саме до православних людей, яким важливо сходити до церкви, відстояти службу на свято Різдва Христового. Керівництво частини України зі зрозумілих причин ми не вважаємо православними", - цинічно пише російський ставленик.

"Рішення стосується припинення ініціативного вогню або наступальних дій з нашого боку. Але це не означає, що ми не відповідатимемо на провокації противника! Або дамо хоч якийсь шанс ворогові в ці святкові години покращити свої позиції на лінії зіткнення", - заявив Пушилін. .

Як повідомлялося раніше, починаючи з 2014 року всі "перемир'я" чи "припинення вогню", які оголошувала РФ, зводилися до спроб покращення позицій окупаційних військ.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті