Ватажок "ДНР" доповів путіну про досягнення: воду людям подаємо раз на три дні на дві години

Офіційний сайт кремля опублікував стенограму бесіди президента РФ путіна з ватажком "ДНР" Пушиліним 20 грудня. Пушилін нарікав на "проблеми", однією з яких є гостра нестача води.

На початку бесіди путін повідомив, що перед цим мав бесіду з ватажком "ЛНР" Пасічником, і тепер йому "зрозуміло, що в Донецьку ситуація із забезпеченням безпеки не менш гостра, а може, навіть гостріша".

У відповідь Пушилін спробував зобразити "турботу про людей", проте прямо визнав, що "зараз у великих містах – Донецьк, Макіївка, Горлівка – вода подається раз на три дні на дві години".

Ватажок "ДНР" також визнав, що в його "республіці" "водовтрати шалені, страшні у відсотковому співвідношенні".

Така сама патова ситуація і з опаленням у містах "ДНР", визнав Пушилін.

"...Начебто заповнили систему, котельня начебто працює, а далі витік води, автоматично відключається [система], вода не встигає надходити... Намагаємося, щоб тепло було у кожної людини. Але поки не скрізь це виходить, тобто вибиваються котельні", - прямо зізнався господарю кремля ватажок "ДНР".

Що стосується ситуації в Маріуполі, то там із теплом "трохи складніше, трохи й простіше", заявив Пушилін.

"Там немає обстрілів, але дуже багато руйнувань... Є ПТР [пункти тимчасового розміщення], розміщуємо безпосередньо людей, щоб не залишалися в зруйнованому житлі, не залишалися без тепла. Зараз ситуація стабілізована...", - лицемірно заявив Пушилін.

Поскаржився він путіну і на те, що в "ДНР" "бракує комунальників, не вистачає з ряду причин: крім мобілізації, з урахуванням недостатньої уваги до відповідних технікумів, училищ". "У нас зараз накопичилася до 70 відсотків нестача...", - прямо визнав Пушилін.

Він також розсипався у подяках путіну за те, що "були демобілізовані студенти". "Ми просто видихнули, тому що у нас була вимушена мобілізація, інакше просто ми не могли б", - радісно доповів ватажок.

За "досягненнями" в медицині він визнав, що "ситуація зараз із ковідом контрольована, щодо грипу ситуація трохи гірша, але наші медики, наші лікарі працюють".

"Але, проте, я вважаю, що якихось проблем у медицині – навіть з урахуванням усіх факторів – я не бачу", - також лицемірно заявив Пушилін.

При цьому він нарікав, що в "ДНР" "рівень наших медичних закладів із матеріально-технічного забезпечення дуже серйозно відстав, багато хто не ремонтувався ще з радянського періоду".

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті