Глава ДПСУ Дейнеко відвідав позиції прикордонників під Бахмутом

Глава Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко відвідав позиції прикордонників на Бахмутському напрямі. Про це 31 січня повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Я радий, що мій рідний Луганський прикордонний загін, багатостраждальний, але проявляє себе, як і повинен проявляти", - сказав він.

У прес-службі Держприкордонслужби зазначили, що Дейнеко обговорив із бійцями загону, який він очолював у 2014 році, питання забезпечення та озброєності. Також він поцікавився, які проблемні питання виникають у захисників міста, яке охрестили за непохитність "Фортеця Бахмут".

Крім цього, у рамках цього візиту Дейнеко відзначив найсміливіших бійців країни з Луганського та Краматорського загонів державними та відомчими нагородами.

"Я пишаюся вами, пишаюся тим, що сьогодні Державна прикордонна служба є взірцем. І під час кожного засідання Ставки головнокомандувача президент щиро дякує вам за службу. І я маю можливість передати вам ці слова", - додав глава ДПСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники у боях під Бахмутом знищили групу окупантів.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті