Гіркін запропонував розвісити на аеростатах над Москвою "пірамідки фаберже" - "безпілотники ворога будуть налітати на них і розбиватися"

Терорист Ігор Гіркін-Стрєлков нервово відреагував на реакцію Кремля щодо атаки безпілотників, що полягає в забороні польоту безпілотників. Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі 3 травня.

В атаці він, як і влада Кремля, звинуватив Україну.

"Україна (країна без ядерної зброї, без флоту і без потужної військової промисловості) проводить демонстративну, на камери, атаку на Кремль, серце "ядерної наддержави". Медійно це виглядає непогано для ворога, правда? Протверезний удар. А що буде, якщо нашим противником стане держава серйозніша?" - обурюється терорист.

Він також піддав критиці вжиті Кремлем "заходи у відповідь".

"Відсьогодні заборонено польоти безпілотників над Москвою" - московська влада. Яка краса! "Партнери" знають?" (цитата). Ну - ось і відповідь - "долетіли" відзвуки до ПРП! Якийсь багатомудрий рожевий (у райдужну смужку) старий слоник почухав голову задньою ногою і видав вищевказану заборону. Пропоную розвісити банери із забороною на аеростатах навколо Москви, щоб безпілотники шановних київських партнерів, підлітаючи до нашої столиці і побачивши заборонний напис, - розверталися назад. А для найнезрозуміліших - на тих же аеростатах, треба розвісити по лінії Садового Кільця "пірамідки фаберже" - їх багато залишилося невикористаних на "Лінії Суровікіна". Безпілотники ворога будуть налітати на них і розбиватися...", - іронізує терорист.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський сказав 3 травня від час пресконференції учасників саміту країн Північної Європи, що Україна не має стосунку до "атаки" безпілотниками на Кремль, про що раніше заявила російська влада.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті