Гіркін наполягає, що в росії стався держпереворот і треба готуватися до нового етапу "смути"

Російський терорист Гіркін у Москві на тлі військового заколоту "вагнерівців" проводить конференцію "Клубу розсерджених патріотів", на якій закликав путіна готуватися до нового етапу "смути", - пише УНІАН.

Терорист, який розпалив війну на Донбасі 2014 року, закликав президента путіна ввести воєнний стан. Гіркін, зокрема, заявив соратникам, що, незважаючи на згортання заколоту Пригожина, у країні стався державний переворот:

"Наголошую, не спроба перевороту, а саме здійснено державний переворот. Чому, я так вважаю? Тому що внаслідок цього заколоту, який мав дуже серйозне коріння за межами ПВК "Вагнер", стався дуже серйозний перерозподіл центрів влади Російської Федерації. Поки це ще не видно. Поки його зовнішні ознаки не вийшли на поверхню. Вони ще не озвучені. Але навіть якщо тепер пан Шойгу, пан Герасимов збережуть свої пости, тієї влади величезної, якою вони володіли, вони володіти не будуть", - сказав Гіркін.

На заході, крім самого Гіркіна, виступив відставний полковник ГРУ Володимир Квачков, якого 2005 року намагалися посадити за замах на Анатолія Чубайса, але в підсумку запроторили в колонію на 8 років за організацію військового заколоту.

Нагадаємо, що терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив, що переворот у росії успішно відбувся, від влади насильницьким шляхом відсторонено другу людину в державі, натякая на Шойгу.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті