Ганна Маляр збирається зняти фільм про війну: щоб "мотивувати європейців підтримати надання нам допомоги"

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр збирається зняти фільм про війну росію проти України, щоб "мотивувати європейців підтримати надання нам допомоги їхніми урядами". Про це вона повідомила у Фейсбук.

Маляр повідомила, що її ідею та концепцію фільму затвердили. Виробництвом вона займатиметься спільно з двома країнами.

"Починаю працювати з телевиробниками двох найбільших європейських країн. Більше поки не можу сказати. Але європейський глядач невдовзі побачить нашу війну під іншим кутом", – анонсувала вона. 

Ганна Маляр була звільнення з посади заступниці міністра оборони в вересні 2023 року, після заміни Олексія Резнікова на Рустема Умєрова. Тоді звільнили всіх заступників, окрім першого заступника Олександра Павлюка.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті