Гайдай залишає посаду голови Луганської ВЦА - нардеп

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай йде з посади. Про це нардеп написав у своєму телеграм-каналі 14 березня.

"Сьогодні Сергій Гайдай звільнився з посади голови Луганської ВЦА. Скоро буде офіційне призначення в Казахстан, як і писав раніше", - повідомив Гончаренко.

За інформацією джерел LB.ua, на місце Гайдая Офіс президента розглядає кілька кандидатур серед військових.  

Зазначається, що Казахстан має надати агреман на призначення нового посла вже після проведення позачергових парламентських виборів, які заплановані на 19 березня. 

Нагадаємо, що Сергій Гайдай на посаду голови Луганської облдержадміністрації був призначений у жовтні 2019 року.

Як повідомлялося, наприкінці січня Сергій Гайдай прокоментував повідомлення ЗМІ про його імовірну відставку та призначення послом у Казахстан.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті