ФСБ оголосила, що встановила ще одного "співучасника" вбивства пропагандистки Дугіної

Російська ФСБ оголосила, що встановила ще одного "учасника" вбивства пропагандистки Дарії Дугіної, дочки ідеолога "русского мира" Олександра Дугіна, - пише "Русская служба ВВС" 29 серпня.

У спецслужбі РФ стверджують, що це українець Богдан Циганенко, який нібито допомагав уже звинуваченій у вбивстві Дугиній українці Наталії Вовк зібрати вибуховий пристрій та надав їй підроблені документи.

За версією ФСБ, Циганенко прибув до росії транзитом через Естонію 30 липня 2022 року і залишив територію РФ за день до підриву Дугіної.

У спецслужбі стверджують, що Циганенко "забезпечив Вовк підробленими автомобільними номерами та документами на ім'я реальної громадянки Республіки Казахстан Юлії Зайко, а також спільно з Вовком здійснив складання саморобного вибухового пристрою в орендованому гаражі на південному заході Москви".

У ФСБ також додали інформації щодо нібито "виконавниці" підриву Дугіної - за результатами вивчення камер відеоспостереження, "документально підтверджено, що виконавиця злочину громадянка України Вовк Наталія Павлівна, 1979 р.н., особисто здійснювала спостереження за Дугіною на автостоянці для гостей фестивалю "Традиція ".

"Переконавшись, що Дугіна виїхала з фестивалю, Вовк проїхала за нею на автомашині "Mini Cooper" і привела в дію саморобний вибуховий пристрій", - оголосили у ФСБ.

Нагадаємо, що ФСБ оголосила про розкриття вбивства Дар'ї Дугіної за дві доби після того, як її автомобіль підірвали на Можайському шосе в Підмосков'ї.

Як раніше повідомлялося, ФСБ очікувано звинуватила у вбивстві дочки та соратниці ідеолога "російського світу" Олександра Дугіна Дар'ї Дугіної "українські спецслужби".

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті