"Фортеця Бахмут": гурт "Антитела" зняв на передовий із захисниками України відеоряд на свою композицію

Український гурт "Антитела", який у повному складі 6 місяців служив у лавах ЗСУ на Харківщині, презентував кліп на пісню "Фортеця Бахмут". Три дні гурт провів з українськими захисниками у зоні запеклих боїв, де зняли відеоряд на композицію, - пише "Обозреватель".

За словами артистів, вони залучили реальних бійців та зняли кадри їхньої роботи.

"Майже три доби при мінусовій температурі та за несприятливих погодних умов тривали зйомки відеороботи "Фортеця Бахмут" на справжніх позиціях під час виконання бойових завдань під Бахмутом. Під наглядом ворожих розвідувальних апаратів, БПЛА та постійною загрозою потрапляння по позиціях" – йдеться у описі.

Свою роботу музиканти присвятили Збройним силам України та всьому українському народу, який чинить опір російським окупантам.

За два дні перегляди відеокліпу набрали понад мільйон переглядів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті