"Це буде гарна новина". У ЗСУ відреагували на заяву Ізраїлю про постачання зброї Україні

Якщо Ізраїль погодиться постачати озброєння Україні та дозволить країнам НАТО передавати нам зброю, вироблену ізраїльськими компаніями, це буде дуже гарною новиною для нашої країни. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону 21 листопада.

Нагадаємо, як повідомляв "ОстроВ", раніше Ізраїль заявив про готовність розпочати постачання озброєння Україні, якщо росія отримає іранські балістичні ракети.

При цьому Гнат вважає, що РФ поки не отримала ракети від Ірану.

"Не все так просто у самому Ірані, не все так просто взагалі на Близькому Сході", - сказав він.

Спікер Повітряних сил також висловився щодо заяви Ізраїлю.

"Якщо країни НАТО отримають уже від Ізраїлю зелене світло на постачання Україні тієї продукції, яка нам потрібна для протидії, це буде для нас надзвичайно гарною новиною", - сказав він.

За його словами, Ізраїль має широкий спектр продукції, він є лідером на ринку зброї та технологічного озброєння.

"Не варто анонсувати, що там до чого. Певне коло людей знає, про що там говорити можна. Нам потрібно готуватись до всього", - додав він.

Як повідомлялося раніше, у росії виникли проблеми з придбанням ракет у Ірану.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті