Ердоган: "Єреван має звернути з цього помилкового шляху"

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган закликав владу Вірменії "звернути з помилкового шляху" ескалації та націлитись на мир на Південному Кавказі. Про це повідомляє агентство "Анадолу".

Зазначається, що, виступаючи в середу в Анкарі, турецький лідер висловив сподівання, що вірменська сторона витрачатиме свій час і енергію на зміцнення миру в регіоні.

За словами Ердогана, Єреван не виконує умов підписаних угод, демонструючи агресивну позицію.

Наслідки такого курсу для вірменської сторони неминучі, зазначив Ердоган.

«Вірменія не виконує домовленості. Єреван повинен звернути з цього помилкового шляху! На тлі останніх подій на Південному Кавказі знову голосно заявляю всьому світу: Туреччина підтримувала і продовжить підтримувати братів в Азербайджані!», - підкреслив турецький лідер.

Як повідомлялося, Туреччина запевнила, що завжди підтримає братський Азербайджан.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті