"Динамо" та "Дніпро-1" дізналися своїх суперників на групових етапах Ліги Європи та Ліги Конференцій

Ще два українські клуби, "Динамо" (Київ) та "Дніпро-1" (Дніпро), дізналися своїх суперників по групових етапах Ліги Європи та Ліги Конференцій. Жеребкування відбулося 26 серпня у штаб-квартирі УЄФА у Ньоні.

Так, "Динамо" за підсумками жеребкування потрапило до групи B. Там команда Мірчі Луческу зіграє з "Ренном", а також із "Фенербахче", який раніше кияни вже обігравали у кваліфікації до Ліги чемпіонів. Останнім суперником "Динамо" став "АЕК Ларнака", який вибив із Ліги Європи "Дніпро-1".

Дніпровський клуб у своєму першому євросезоні потрапив до Ліги Конференцій. Дніпряни зіграють у групі E, де їхніми суперниками стануть нідерландський АЗ, "Аполлон" та "Вадуц".

Календар матчів буде відомий пізніше.

Нагадаємо, раніше стали відомі суперники "Шахтаря" з групового етапу Ліги чемпіонів.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті