"Динамо" в екстра-таймі обіграло "Штурм" і вийшло у раунд плей-офф Ліги чемпіонів

"Динамо" (Київ) у матчі-відповіді 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА обіграло австрійський "Штурм".

Попри активний старт матчу у виконанні динамівців, рахунок у матчі відкрили саме австрійці. На 27 хвилині Расмус Гойлунд скористався неузгодженістю у грі киян та обіграв Бущана.

При цьому саме воротар "Динамо" у першому таймі виглядав найкращим гравцем у складі українського клубу. Доказом цього є 5 сейвів Бущана за матч.

На жаль, більше голів в основний час не було, і командам потрібно було виявити найсильнішого в екстра-таймах. І в ці 30 хвилин із кращого боку виявив себе Віктор Циганков.

Спочатку на 97 хвилині він чудовим пасом вивів на удар Костянтина Вівчаренка, а на 112 хвилині вже сам точним ударом майже з лінії штрафного майданчика закріпив перемогу "Динамо" у цьому раунді.

Таким чином, за підсумками двох матчів саме "Динамо" вийшло до раунду плей-офф Ліги чемпіонів, де киянам належить зіграти з "Бенфікою".

Перші матчі цього раунду відбору відбудуться 16-17 серпня, а у відповідь – 23 та 24 серпня.

Ліга чемпіонів УЄФА. 3 кваліфікаційний раунд

"Штурм" (Ґрац, Австрія) – "Динамо" (Київ, Україна) – 1:2

Голи: 1:0, Гойлунд, 27; 1:1, Вівчаренко, 97; 1:2, Циганков, 112.

Перший матч: 0:1.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті