"Динамо" обіграло "Фенербахче" у Стамбулі та вийшло у третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" здобуло перемогу у матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти "Фенербахче".

Рахунок на 57-й хвилині відкрив Віталій Буяльський, який вдало відкрився у воротарському майданчику суперника та в дотик спрямував м'яч у ворота.

За чотири хвилини до того "Фенербахче" залишився у меншості: Ісмаїл Юксек зніс у підкаті того таки Буяльського та отримав другу жовту картку. 

Варто відзначити і впевнені дії голкіпера "Динамо" Георгія Бущана: у першому таймі він відбив кілька небезпечних ударів суперника, а у другому парирував пенальті від Еннера Валенсії.

На 89-й хвилині матчу господарі спромоглися відіграти один м'яч: його автором став Солой, який вдало зорієнтувався після подачі з кутового. 

Виявляти сильнішого суперникам довелося у додатковий час. Мірча Луческу випустив на поле Олександра Караваєва, який на 114-й хвилині забив вирішальний м'яч.

Таким чином, за підсумком двох матчів, "Динамо" проходить до наступного раунду, де зіграє проти австрійського "Штурму". Перші матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбудуться 2-3 серпня, а матчі-відповіді - 9 серпня. 

Ліга чемпіонів УЄФА. 2-й кваліфікаційний раунд

"Фенербахче" (Стамбул, Туреччина) - "Динамо" (Київ, Україна) - 1:2

Голи: 0:1, Буяльський, 57; 1:1, Солой, 89; 1:2, Караваєв, 114.

Перший матч: 0:0.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті