ДТЕК прагне зробити планові відключення не довшими ніж 1-2 години

У ДТЕК сподіваються, що незабаром зменшиться рівень аварійних відключень, й працюють над тим, щоб зробити планові відключення тривалістю не більше 1-2 години. Про це повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук, пише "РБК-Україна" 19 листопада.

"Чи будуть планові відключення? Швидше за все, планові відключення будуть. Наше завдання – зменшити ці планові вимкнення, щоб вони були не 4-6 годин, а дві або одну", – сказав Сахарук.

Він підкреслив, що у ДТЕК також працюють над тим, щоб в якісь дні планових відключень не було – "…на вихідних або вночі".

Раніше повідомлялось, що у ДПЕК запропонували українцям по можливості виїхати з України на 3-4 місяці.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті