Дружини мобілізованих із Курської області просять путіна повернути їхніх чоловіків назад

Дружини мобілізованих із Курської області заявили, що їхніх мобілізованих чоловіків відправляють на штурми під командуванням "ЛНР" і зажадали від путіна повернути їх додому. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами жінок, їхні чоловіки з в/ч 29303 після навчання перебували в Білгородській області, проте 3 березня їх передали до козацької бригади на території "ЛНР".

"Злагоджені підрозділи тероборони було розформовано для подальшого укомплектування штурмових загонів. Як пізніше з'ясувалося, понад тисячу мобілізованих полку тероборони Курської області перекинули до Луганської області за усною домовленістю, — кажуть на відео родички призовників. — Формально наші чоловіки перебувають у Курській області, а насправді вони вже у "ЛНР". У військових квитках не ставлять позначки про прибуття до Луганська. Їм пропонують підписувати контракти. Все це є незаконним".

Жінки послалися на слова путіна, який у своєму зверненні говорив, що мобілізовані утримуватимуть уже зайняті території, "а не будуть штурмовою піхотою".

"Просимо повернути наших чоловіків назад до пункту територіальної оборони Курської області", - додали жінки.

Як повідомлялося раніше, рідні мобілізованих із Підмосков'я поскаржилися путіну та Шойгу, що військових "кидають, як м'ясо, штурмувати укріпрайони по 5 осіб проти добре озброєних 100 осіб".

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті