Донецька дружина американського "воєнкора" просить Путіна і Шойгу врятувати її чоловіка, якого викрали російські танкісти 

Американського "воєнкора" і "добровольця" Бентлі Рассела Боннера в окупованому Донецьку викрали російські танкісти. Про це йдеться в заяві його донецької дружини Людмили Бентлі.

За її словами, вона "отримала достовірну і підтверджену інформацію про обставини зникнення" її чоловіка. "Мого чоловіка взяли і продовжують незаконно утримувати військові, танкісти, з 5-ї бригади", - заявила жінка. 

"Інформація - залізна і не викликає жодних сумнівів", - впевнена вона.

Навіщо військові ЗС РФ викрали американця на прізвисько "Техас" вона не знає, але просить російську владу "зробити все можливе для порятунку... чоловіка".

Людмила Бентлі просить громадськість окупованої частини Донеччини та друзів "Техаса" звернутися з цього приводу "до Апарату Глави ДНР, до Адміністрації Президента РФ, до керівництва Міністерства Оборони і Генштабу, до Слідчого Комітету, ФСБ, до Генпрокуратури і МВС".

Американський "воєнкор" і "доброволець" Бентлі Рассел Боннер зник в окупованому Донецьку 8 квітня. Уродженець США, пропагандист кремлівської медіагрупи, він із 2014 року брав участь у російській агресії проти України. Отримав громадянство РФ. Перейшовши на пропагандистську роботу, Рассел Бентлі оселився в Донецьку і одружився з місцевою жінкою.

 

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті