Донеччина потерпала від рашистських обстрілів, у Вугледарі двоє загиблих – Кириленко

Донецька область потерпала від обстрілів окупантів протягом останньої доби, у Вугледарі загинуло двоє людей. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму Телеграм-каналі 27 січня.

"На Волноваському напрямку тривають активні обстріли Вугледара: у місті пошкоджено 7 будинків і 2 школи. На території громади 2 людини загинули і 1 поранена у Богоявленці; зафіксовано обстріли Новоукраїнки", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що на Донецькому напрямку вночі відбулися 2 масовані артобстріли Авдіївки – є пошкодження, обсяги шкоди встановлюють.

На Горлівському напрямку 1 людина поранена і 1 будинок пошкоджено у Бахмуті. Напередодні вдень росіяни пошкодили 3 будинки і дитсадок у Торецьку, тримали під вогнем околиці громади. Ще 3 будинки пошкоджено в Катеринівці Іллінівської громади – без жертв.

"Гучно ніч минула у селах Соледарської громади", – написав також Кириленко.

Зазначається, що на Лисичанському напрямку в Лиманській громаді під обстрілами Торське, Зарічне і Ямпіль, у Званівській громаді – пошкоджено 3 будинки у Переїзному, околиці Званівки потрапили під обстріл фосфорними зарядами. Також неспокійно було в Сіверську – обстріли тривали протягом доби, прямим влучанням зруйновано приватний будинок.

Раніше повідомлялось, що рашисти вбили 6 мешканців Донецької області за добу.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті