До складу "Вагнера" почали вербувати геймерів без досвіду служби - росЗМІ

Так звана "ПВК "Вагнер" почала вербувати до своїх лав геймерів без досвіду служби. Про це 19 червня повідомило російське видання "Верстка".

ПВК "Вагнера" почала вербувати геймерів без досвіду військової служби. Йдеться про техніків і операторів безпілотників.

"ПВК Вагнера почала вербувати геймерів без досвіду військової служби. ПВК Вагнера потрібні техніки та оператори безпілотних літальних апаратів, для цього до лав найманців готові брати геймерів, які не мають досвіду військової служби", - повідомили журналісти.

Згідно з оголошенням, потенційному найманцю має бути від 21 до 35 років, він повинен добре володіти комп'ютером і мати фізичну підготовку.

"Також там зазначалося, що плюсом для претендентів на позицію оператора буде досвід управління в авіасимуляторах на джойстиках, а також геймерське минуле. Хто прям годинами сидить і грає", - йдеться в матеріалі.

Журналісти зателефонували за номером і вербувальник ПВК запитав, на яких саме пристроях потенційний найманець хоче працювати. Він повідомив, що в ПВК "Вагнера" є безпілотники двох типів, можна поїхати воювати в Африку та Україну, а також додав, що відсутність досвіду військової служби не є перешкодою.

Нагадаємо, раніше Пригожин заявив, що в росію повернулися "понад 30 тисяч зеків із "ПВК "Вагнер".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті