До руху "Жовта Стрічка" приєднались ще 30 активістів з Луганська: готують акції спротиву й нагадують окупантам, що це – українська земля

До протесаного руху "Жовта Стрічка" в окупованому Луганську приєднались ще 30 активістів, наразі готуються акції спротиву окупантам. Про це повідомили в Телеграм-каналі "Жовтої Стрічки" 10 червня.

"Активісти руху "Жовта Стрічка" нагадали окупантам, що Луганськ – це Україна! – сказано в повідомленні. – Зараз ми проводимо активну кампанію із залучення нових активістів, особливо в тимчасово окупованому Луганську. Ви можете бачити фотографії нових постерів, лише за останній тиждень тільки з Луганську до нас доєдналось 30 нових активістів".

Підкреслюється, що все це означає, що в Луганську будуть нові акції спротиву.

"Ми переконані в тому, що 2023 рік – стане роком коли ми піднімемо український прапор в Луганську і знову зберемось на стадіоні "Авангард" на матч футбольного клубу "Зоря", – сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що "Жовта Стрічка" оголосила в окупації безстрокову акцію: "Рашисти хочуть святкувати день росії, а ми будемо палити їхні прапори та символи".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті