До Києва обговорити питання відновлення України прибув віце-канцлер Німеччини

В Україну прибув віце-канцлер Німеччини Роберт Хабек для обговорення питань відновлення України. Про це повідомляє DW Главное.

Зазначається, що Роберт Хабек, який також обіймає посаду міністра економіки ФРН, прибув до Києва вранці 3 квітня з неанонсованим візитом. Метою поїздки стане обговорення питань відновлення України та співробітництва у галузі енергетики.

За словами віце-канцлера, його поїздка має стати знаком того, що в Німеччині вірять у перемогу та відновлення України, що на користь Європи не лише підтримати країну у скрутній ситуації, а й зробити її економічно сильним партнером у майбутньому, - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, Німеччина зможе значно збільшити витрати на підтримку України після того, як бюджетний комітет Бундестагу 29 березня схвалив виділення додатково 12 мільярдів євро на підтримку України на період до 2032 року.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті