Діти захисників України з Хмельниччини відпочинуть у Хорватії

Сорок дітей захисників України відправились у туристично-пізнавальну подорож до міста Рієка, що у Хорватії.  Про це повідомляє Мінреіннтеграції 9 серпня. 

Організувати поїздку вдалося завдяки спільним зусиллям команди Мінреінтеграції, Хмельницької обласної військової адміністрації, Міністерства праці, пенсійного забезпечення, сім’ї й соціальної політики Республіки Хорватія, Посольства України в цій країні та ГО «Хорватія допомагає». 

"Головна мета відпочинку – дати змогу дітям психологічно відновитися та покращити свій психоемоційний стан. Протягом 10 днів для них будуть організовані екскурсії, відпочинок і розваги.  Такі проєкти демонструють розуміння нашими закордонними партнерами того, що у складні часи українці потребують різнобічної підтримки. Особливо діти. Адже попри все українські діти заслуговують на щасливе дитинство", - зазначили у мінстерстві.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті