Десантники під Мар'їнкою відбили атаку окупантів та знищили 2 БМП

Українські десантники під Мар'їнкою Донецької області зупинили ворожий штурм та знищили дві БМП окупантів. Про це 21 лютого повідомляють представники Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"Десантники 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України успішно відбивають атаки противника під Мар'їнкою. Колона з 4-х одиниць техніки, що складалася з танка та трьох БМП серед ночі, несподівано почала швидкий рух у напрямку переднього краю українських сил оборони", - повідомили представники ДШВ.

Однак під час штурму одна із бойових машин піхоти наїхала на міну. А коли її спробували евакуювати під прикриттям іншої бронемашини – наші десантники знищили прикриття влучним пострілом із протитанкового комплексу Javelin.

"Раніше пошкоджена БМП-2 противника була добита точними пострілами з гранатомета. Втративши в бою відразу дві одиниці техніки разом із десантом, ворог відступив", - додали десантники.

Варто зазначити, що окупанти спробували просунутися під час нічної атаки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські десантники відбили штурм окупантів кількох позицій поблизу Мар'їнки, завдавши окупантам серйозних втрат.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті