Депутат Госдуми РФ розкритикував російських "воєнкорів" за правду про втрати в Україні

Депутат російської Госдуми Євгеній Федоров розкритикував пропагандиста Сладкова за підрив бойового духу рашистів та оприлюднення даних про бойові втрати ЗС РФ. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Зокрема, Сладков розповів про лист "морпіхів", які перебували в населеному пункті Павлівка Донецької області, до губернатора Примор'я з інформацією про серйозні втрати особового складу та прохання розібратися в ситуації.. 

"На цьому прикладі ми бачимо, як шпіони США організували атаку на армію росії", - написав Федоров. 

Також він прикріпив опитування для своїх підписників: що варто зробити зі Сладковим за розповсюдження цієї інформації. Серед варіантів відповідей було притягнення до карної відповідальності, заборона не військовим особам відвідувати зону бойових дій, а також підтримка США та їхніх "шпіонів".

Олександр Сладков відреагував на висловлювання депутата, заявивши, що проголосував за варіант "розстріляти".

Як повідомлялося раніше, російські пропагандисти розповіли про великі втрати рашистів у Павлівці

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті