Депутат Держдуми РФ Затулін погрожує країнам Балтії війною

Депутат російської Держдуми Костянтин Затулін пригрозив Латвії та іншим країнам Балтії війною в тому разі, якщо вони закриють для РФ Балтійське море. Про це Затулін сказав в ефірі одного з російських телеканалів.

"Учора повідомили, що Балтійський газопровід був пошкоджений якорем китайського корабля. А до цього вже встиг виступити президент Латвії, який заявив про те, що якщо підтвердиться, що ми цей газопровід пошкодили, то він заборонить нам прохід через Балтійське море. Я запропонував учора під час обговорення порядку денного державної думи, щоб наші відповідні комітети негайно дали зрозуміти своїм колегам у Латвії та інших республіках Прибалтики, які собі на шию посадили цих трансгендерів-президентів, що в разі якщо буде зроблена спроба закрити вікно на Балтиці, то це означає, що ми вступаємо у війну", - сказав Затулін.

Він також назвав жителів країн Балтії "колишніми громадянами СРСР" і нагадав про те, що Петро I "прорубав вікно в Європу".

Раніше повідомлялося, що в Латвії водіїв штрафуватимуть за наклейки "Я - русский" на авто.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті