Дефіцит кадрів "по-ЛНРівськи": у школи Лисичанська терміново потрібні всі, від директорів до електромонтерів

У школи окупованого Лисичанська потрібні співробітники практично на всі посади, передбачені окупаційною "системою освіти". Про це повідомили так званий "центр зайнятості м. Лисичанська" та окупаційна адміністрація міста в Телеграм 10 квітня.

"Центр зайнятості м. Лисичанська інформує про наявність вакансій у середніх школах м. Лисичанська", - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що в школи терміново потрібні співробітники на такі вакансії: інженер-електронік, педагог-організатор, педагог-психолог, педагог соціальний, директор (завідувач) із навчально-виховної роботи, заступник директора з навчально-виховної роботи, вихователь, електромонтер із ремонту та обслуговування електроустаткування, радник.

Як уточнює джерело "ОстроВа" - місцева мешканка, "радники" в окупаційних навчальних закладах займаються "патріотичним вихованням", мілітаризацією дітей, зокрема їхньою залученістю до окупаційної молодіжної організації "Юнармія".

Крім перерахованих співробітників, у школах окупованого міста потрібні вчителі географії, іноземної мови, історії та суспільствознавства, математики, російської мови та літератури, фізики та початкових класів.

Раніше повідомлялося, що всю літературу і наочність українською мовою в навчальних закладах Луганщини окупанти визнали "неприпустимою" і такою, що підлягає вилученню.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті