Чеська компанія з 1 червня відкриває автобусне сполучення між Остравою і Львовом

Чеська компанія Leo Express з 1 червня відкриває автобусне сполучення між Остравою і Львовом. Про це повідомляє "Чеське радіо".

Зазначається, що наразі ця компанія вже пропонує автобусне сполучення між Мукачевом і словацькими Кошицями, де можна пересісти на потяг між Кошицями і Прагою. "На наявному автобусному маршруті з Кошиць до Мукачева ми бачимо велику зацікавленість, особливо влітку рейси всі розпродані, і ми подаємо додаткові автобуси", - сказав про рішення відкрити маршрут до Львова через Польщу речник компанії Leo Express Еміл Седларжик агентству ČTK.

Автобуси будуть виїжджати з Острави щодня о 18.45; потяг із Праги прибуває до Острави о 18.24. До Львова автобус прибуватиме наступного дня о 5.30.

Зі Львова автобус виїжджатиме о 21.30 і прибуде до Острави наступного дня об 11.50. Відтак о 12.14 із Острави вирушає потяг до Оломоуцу, Пардубиць і Праги.

Ціни квитків на автобус починаються з 209 крон, але залежать від дня тижня, заповнення автобуса, а головне - від того, наскільки наперед їх купувати. Маршрут відкривається 1 червня, але квитки наявні на сайті Leo Express уже нині, йдеться у повідомленні.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті