Чергова група "чмобіків" поскаржилася путіну на свавілля "донецьких": з автоматами кидають проти танків, лякають в'язницею та ПВК

Мобілізовані окупанти зі Свердловської області та Пермського краю РФ поскаржилися російському диктатору путіну на те, що їх замість "територіальної оборони" кинули на штурм Авдіївки. Відповідне відео опублікувала "Сирена".

Мобілізовані розповідають, що наприкінці грудня були відправлені до Донецької області України "для територіальної оборони".

Натомість вони були передані у розпорядження так званої "Першої слов'янської бригади ДНР" і призначені штурмовиками. У тому числі їх змушували "без розвідки та зв'язку з іншими підрозділами" штурмувати Авдіївку.

Мобілізовані окупанти заявляють, що готові виконувати завдання з "територіальної оборони", але не хочуть воювати на передовій "з автоматами проти танків, мінометів, снайперів та без підтримки".

Командування бригади "ДНР" за їхніми бажаннями не рахується і у разі відмови йти на штурм "погрожує посадити до в'язниці, відправити до ПВК або до інших підрозділів".

"Просимо розібратися в цій ситуації не на папері, а на місці", - звертаються уральські окупанти до російського диктатора.

Як повідомлялося раніше, з кожним днем подібних звернень стає дедалі більше, однак у Кремлі на них ніхто не реагує – мобілізованих росіян без сумніву та жалості використовують у війні проти України як "гарматне м'ясо".

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті