Чергова група "чмобіків" поскаржилася путіну на свавілля "донецьких": з автоматами кидають проти танків, лякають в'язницею та ПВК

Мобілізовані окупанти зі Свердловської області та Пермського краю РФ поскаржилися російському диктатору путіну на те, що їх замість "територіальної оборони" кинули на штурм Авдіївки. Відповідне відео опублікувала "Сирена".

Мобілізовані розповідають, що наприкінці грудня були відправлені до Донецької області України "для територіальної оборони".

Натомість вони були передані у розпорядження так званої "Першої слов'янської бригади ДНР" і призначені штурмовиками. У тому числі їх змушували "без розвідки та зв'язку з іншими підрозділами" штурмувати Авдіївку.

Мобілізовані окупанти заявляють, що готові виконувати завдання з "територіальної оборони", але не хочуть воювати на передовій "з автоматами проти танків, мінометів, снайперів та без підтримки".

Командування бригади "ДНР" за їхніми бажаннями не рахується і у разі відмови йти на штурм "погрожує посадити до в'язниці, відправити до ПВК або до інших підрозділів".

"Просимо розібратися в цій ситуації не на папері, а на місці", - звертаються уральські окупанти до російського диктатора.

Як повідомлялося раніше, з кожним днем подібних звернень стає дедалі більше, однак у Кремлі на них ніхто не реагує – мобілізованих росіян без сумніву та жалості використовують у війні проти України як "гарматне м'ясо".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті