Чергова група "чмобіків" поскаржилася путіну на свавілля "донецьких": з автоматами кидають проти танків, лякають в'язницею та ПВК

Мобілізовані окупанти зі Свердловської області та Пермського краю РФ поскаржилися російському диктатору путіну на те, що їх замість "територіальної оборони" кинули на штурм Авдіївки. Відповідне відео опублікувала "Сирена".

Мобілізовані розповідають, що наприкінці грудня були відправлені до Донецької області України "для територіальної оборони".

Натомість вони були передані у розпорядження так званої "Першої слов'янської бригади ДНР" і призначені штурмовиками. У тому числі їх змушували "без розвідки та зв'язку з іншими підрозділами" штурмувати Авдіївку.

Мобілізовані окупанти заявляють, що готові виконувати завдання з "територіальної оборони", але не хочуть воювати на передовій "з автоматами проти танків, мінометів, снайперів та без підтримки".

Командування бригади "ДНР" за їхніми бажаннями не рахується і у разі відмови йти на штурм "погрожує посадити до в'язниці, відправити до ПВК або до інших підрозділів".

"Просимо розібратися в цій ситуації не на папері, а на місці", - звертаються уральські окупанти до російського диктатора.

Як повідомлялося раніше, з кожним днем подібних звернень стає дедалі більше, однак у Кремлі на них ніхто не реагує – мобілізованих росіян без сумніву та жалості використовують у війні проти України як "гарматне м'ясо".

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті