Через російські удари припинила роботу одна з теплоелектростанцій на Дніпропетровщині - Міненерго

Ворог продовжує терористичні атаки на об’єкти цивільної енергетичної інфраструктури. У ніч на 13 лютого обстріляно одну з ТЕС на Дніпропетровщині, - повідомляє у Телеграм Міненерго України.

"Внаслідок обстрілу сталася масштабна пожежа, яку силами ДСНС вдалося загасити лише за кілька годин. Після огляду виявлено суттєве пошкодження обладнання. Енергоблоки відключилися, станція розвантажилася та припинила виробництво електроенергії. Також відключилася повітряна лінія електропередачі, що призвело до короткострокових перебоїв з електропостачанням для споживачів. Наразі триває ліквідація наслідків пожежі та уточнення масштабів пошкоджень. Усі споживачі м. Дніпро - зі світлом", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що ввечері 12 лютого енергетикам вдалося повністю відновити електропостачання для споживачів Павлограду і прилеглих районів, які були знеструмлені після обстрілу енергетичних об’єктів напередодні.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті