Через негоду без світла лишилися понад 2 тисячі споживачів на Хмельниччині й Кіровоградщині

Через несприятливі погодні умови без електропостачання перебувають понад дві тисячі споживачів у Хмельницькій і Кіровоградській областях, роботи з відновлення тривають. Про це Міністерство енергетики України повідомило у Фейсбук.

У Донецькій області за минулу добу фахівці повернули електроенергію майже 1,2 тисячі споживачів.

У Харківській області до мережі вдалося підключити декілька ліній електропередачі, знеструмлених унаслідок бойових дій. У результаті світло повернули 57 абонентам.

Без електропостачання залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Чернігівській, Харківській і Херсонській областях.

У Київській області внаслідок технологічних порушень знеструмлені 1245 абонентів. Фахівці працюють над відновленням енергопостачання.

Енергогенерувальні потужності в країні, за даними міністерства, працюють у штатному режимі. Запасів вугілля та мазуту на складах досить для безперебійної роботи станцій.

Обсяг виробленої електроенергії достатній для повного забезпечення потреб споживачів і промисловості.

Один із енергоблоків генерувальних потужностей виведений у короткостроковий ремонт (у межах доби).

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті