Колишній український нардеп розбився у ДТП в окупованому Криму, коли намагався втекти від поліції – росЗМІ

Екс-депутат Верховної Ради Олексій Ременюк розбився у ДТП, коли намагався втекти від поліції в окупованому Криму. Про це 10 листопада повідомляють російські Telegram-канали.

Повідомляється, що аварія сталася у Сімферополі, голова колишньої партії "Русь єдина" був п'яний. Загинув не лише Ременюк, а й пасажир його авто.

"66-річний Олексій Ременюк їхав увечері від дня народження товариша на своєму Range Rover. Його зупинили співробітники поліції. Під час перевірки документів попросили продмухати - виявився п'яний", - пишуть у мережі.

Коли поліцейські спробували затримати чоловіка, той нібито "вирвався з рук, стрибнув за кермо та дав газами". В результаті позашляховик виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із вантажівкою.

Олексій Ременюк – колишній співголова політичної партії "Русь єдина". У Верховну Раду він проходив як член всеукраїнського об'єднання "Громада" у III скликанні, а у IV скликанні він був представником "Батьківщини".

Нагадаємо, напередодні з'явилася інформація, що херсонський окупаційний "топ-чиновник" Стремоусов загинув у ДТП.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті