Бєлгород і область атакували щонайменше 25 безпілотників. Губернатор заявляє, що вибито дуже багато вікон

Щонайменше 25 безпілотників атакували Бєлгород і Бєлгородську область РФ у ніч на 19 квітня. Про це повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков і міноборони РФ у Телеграм. 

"Над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО - збито 25 повітряних цілей на підльоті до міста. ... У місті Бєлгороді внаслідок повітряної атаки з боку ЗСУ в 3 приватних житлових домоволодіннях вибито вікна і посічено фасади. Різні пошкодження виявлено на території 4 складських приміщень: вибито вікна, пошкоджено покрівлі та фасади. ...Також пошкоджено паркан і вибито вікна в одному з корпусів промислового підприємства. Наразі зафіксовано пошкодження 11 легкових автомобілів і пробито дах одного гаража", - традиційно повідомив Гладков.⠀

Російське міноборони так само традиційно повідомило, що "протягом минулої ночі припинено спроби київського режиму здійснити терористичні атаки по об'єктах на території РФ із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір", безпілотних літальних апаратів літакового типу та оперативно-тактичних ракет (ОТР) "Атакмс". 

За інформацією міноборони країни-агресора, "25 снарядів і три БПЛА було знищено над територією Бєлгородської області та три ОТР "Атакмс" над акваторією Чорного моря".

Раніше повідомлялося, що низка регіонів РФ, включно з Бєлгородською областю, відмовилися від святкування 9 травня.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті