Будні окупанта: "От своих потерь больше, чем от хохлов. Наш танк е**анул: 20 пацанов" (перехоплення ГУР)

Російська армія знищує свої ж підрозділи, через недбальство стріляючи по них з власної техніки. Про це свідчить перехоплення розмови окупанта з матір’ю, опубліковане Головним управлінням розвідки (ГУР) Міноборони України.

"Это наш танк е**анул: 2 раза выстрелил и 20 пацанов, нах*й. Твари, своих же убивают на х*й", – розповідає військовослужбовець. – Потерь больше от своих, чем от хохлов".

Власне командування він характеризує так: "командование х*й поймешь какое".

Матір у відповідь нарікає на те, що тепер і "по российским городам ху***т".

Раніше було опубліковане перехоплення, в якому окупант розповідав про вартість свого життя: "Вас 300 тысяч – по х*ю вообще! Ну, как бы, вас таких до х*я..."

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті