Будні окупантів між Соледаром і Кремінною: "Командування – вафлі. Трупи навкруги. Б’ються за їжу. Хліб минулорічний" (перехоплення ГУР)

Рашистський окупант розповідає про жахливе ставлення до мобілізованих в армії РФ, відсутність їжі за умов відправки до найгарячіших точок на лінії фронту. Про це йдеться в перехопленні розмови рашиста з другом, опублікованому Головним управлянням розвідки (ГУР) Міноборони України 1 квітня.

"Сидиш, думаєш, що бліндаж здує нах*й! Так х***ят! Страшно – п***ец было!" – так описує свій досвід війни проти України, який, за його словами, "між Соледаром та Кремінною в лісі сидить".

Рашист також переповідає враження від перебування на передовій протягом трьох днів: "До сих пір в ах*е, відійти не можу від такої х*йні".

Він розповідає, що мобілізовані військовослужбовці з РФ виявили, що за документами вони на фронті були у якості добровольців: "Так ми ще, виявляється, добровольцями їздили. Ми тут взагалі ох*їли".

Крім того, ділиться враженнями від трупів, які валяються навкруги, та від командування, яке – "п***да взагалі, то взагалі вафлі".

Щодо харчування – розповідає, що майже нічого не видають, хіба що минулорічний хліб, і рашисти б’ються за їжу.

Раніше було опубліковано перехоплення, в якому рашист озвучував свої  плани на випадок, якщо "дембель" не вдасться: "Я тут усіх перестріляю тоді. У мене ще 8 патронів залишилось".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті