Понад 100 російських лікарів зажадали від путіна "припинити знущання" над Навальним

Російські лікарі звернулися з відкритим листом до президента РФ путіна з вимогою "припинити знущання" над політиком Олексієм Навальним. Про це повідомляє "Настоящее Время".

Зазначається, що лікарі також вимагають від путіна перестати відправляти Навального до штрафного ізолятора (ШІЗО), допустити до нього цивільних медиків та госпіталізувати до лікарні, якщо будуть для цього причини після медичного огляду. Лікарі нагадують, що право громадян, у тому числі ув'язнених, на охорону здоров'я та медичну допомогу прописані в Конституції РФ.

Під листом у фейсбуці лікаря Олександра Ванюкова на момент цієї публікації залишили підписи понад сотню медиків.

У повідомленні нагадується, що 9 січня Навальний, який перебуває у володимирській ВК-6 суворого режиму, розповів, що його вдесяте відправили до штрафного ізолятора. Тюремна комісія призначила йому 15 діб ШІЗО 31 грудня через те, що він вмився на півгодини раніше за належний час. Адвокат Навального повідомив, що той перебуває у ШІЗО з підвищеною температурою, лихоманкою, кашлем та без ліків.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті