Близько тисячі переселенців з Луганщини отримали допомогу в Івано-Франківську і Чернівцях минулого тижня

Майже 600 ВПО з Луганської області отримали допомогу в Івано-Франківську і понад 300 – у Чернівцях протягом минулого тижня. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 8 травня.

"На тижні, що минув, в Івано-Франківському центрі допомоги ВПО продовжилась видача наборів продуктів – з вівторка по суботу їх отримали 594 переселенці, – сказано в повідомленні. – Паралельно працівники хабу здійснювали видачу сімейних та індивідуальних гігієнічних наборів (90 одиниць)".

Зазначається, що надання продуктової допомоги та "гігієни" відбувається за запрошенням через Телеграм-канал Центру.

Кожного тижня у Координаційному центрі є можливість отримати консультацію юриста БФ "Право на захист" та фахівця Луганської обласної служби зайнятості, а також медичну допомогу.

Адреса хабу: м. Івано-Франківськ, вул. В'ячеслава Чорновола, 128. Телефон: 099-016-17-24.

Крім того, повідомляється, що більше 300 переселенців з Луганщини звернулися по допомогу до Чернівецького хабу на минулому тижні. У Чернівцях проводили видачу продуктових наборів за списками, опублікованими у Телеграм-каналі. З понеділка по п'ятницю набори продуктів отримали 305 луганчан, які на цей час проживають на Буковині.

Близько сотні переселенців отримали консультації із загальних та соціальних питань, а також у сфері зайнятості від співробітників Координаційного центру допомоги внутрішньо переміщеним особам у Чернівецькій області

Центр допомоги ВПО у Чернівцях знаходиться за адресою: вул. Головна, 128. Графік роботи: з 10:00 до 15:00 з понеділка по п'ятницю. Телефон: 066-817-17-01.

Раніше повідомлялось, що адміністрація Лисичанська почала відправляти гуманітарну допомогу поштою.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті