Блінкен перед візитом до Ізраїлю заявив, що США "нададуть йому все, що необхідно"

Держсекретар США Ентоні Блінкен перед тим, як вирушити до Ізраїлю, заявив, що "США підтримують Ізраїль - сьогодні, завтра і щодня, - повідомляє ВВС/Русская служба.

"Ми виступаємо рішуче проти тероризму, і ми бачили майже невимовні діяння, які творить ХАМАС", - додав він, назвавши ситуацію "просто несамовитою".

Блінкен повідомив, що в Ізраїлі він зустрінеться з прем'єр-міністром Нетаньяху, а також із президентом Іцхаком Герцогом та іншими високопоставленими чиновниками.

Держсекретар США підтвердив, що Сполучені Штати нададуть Ізраїлю "все, що йому необхідно".

Говорячи про американських громадян, яких досі вважають зниклими безвісти, Блінкен сказав, що їхнє місцезнаходження встановлять, і якщо з'ясують, що їх узяли в заручники бойовики ХАМАС, США домагатимуться їхнього звільнення.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті