Блінкен перед візитом до Ізраїлю заявив, що США "нададуть йому все, що необхідно"

Держсекретар США Ентоні Блінкен перед тим, як вирушити до Ізраїлю, заявив, що "США підтримують Ізраїль - сьогодні, завтра і щодня, - повідомляє ВВС/Русская служба.

"Ми виступаємо рішуче проти тероризму, і ми бачили майже невимовні діяння, які творить ХАМАС", - додав він, назвавши ситуацію "просто несамовитою".

Блінкен повідомив, що в Ізраїлі він зустрінеться з прем'єр-міністром Нетаньяху, а також із президентом Іцхаком Герцогом та іншими високопоставленими чиновниками.

Держсекретар США підтвердив, що Сполучені Штати нададуть Ізраїлю "все, що йому необхідно".

Говорячи про американських громадян, яких досі вважають зниклими безвісти, Блінкен сказав, що їхнє місцезнаходження встановлять, і якщо з'ясують, що їх узяли в заручники бойовики ХАМАС, США домагатимуться їхнього звільнення.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті