Біля секретної резиденції путіна в Сочі виявили комплекс ППО 

У росії на Красній поляні в Сочі, де розташована секретна резиденція диктатора путіна, встановлено зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1". Це з'ясували соратники російського опозиційного лідера Олексія Навального, - пише "Медуза".

Такі ж установки ППО в січні з'явилися поруч з офіційними резиденціями путіна в Ново-Огарьово і на Валдаї.

Про секретну резиденцію путіна на Красній поляні ще 2014 року розповідав журналіст і блогер Андрій Мальгін, який до цього показав фото передбачуваної резиденції Дмитра Медведєва, що розташована за кілька кілометрів від неї.

Власником резиденції значиться "Газпром". Офіційно вона називається "будинок прийому офіційних гостей "Ачіпсе"". На території у 20 гектарів розташовано кілька будівель, зокрема головний будинок із двома підземними і двома надземними поверхами загальною площею 3800 квадратних метрів, а також вертолітний майданчик і власний підйомник.

2021 року "Собеседник" розповідав про інтер'єри секретної резиденції путіна, зокрема, про кошики для сміття за 76 тисяч рублів і підлогове покриття по 400 тисяч рублів за квадратний метр. Офіційно у глави РФ три резиденції, не рахуючи Кремля, це - Ново-Огарьово в Московській області, "Бочаров струмок" у Сочі, "Довгі бороди" ("Валдай" або "Вечеря") в Новгородській області. Журналісти-розслідувачі вважають, що путін також може користуватися резиденціями, власниками яких значаться бізнесмени, що входять до його близького кола, і пов'язані з ними компанії.

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті