Білоруський диктатор Лукашенко заявив, що Україна пропонує йому "пакт про ненапад"

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що має пропозицію від політичного керівництва України щодо укладання договору про ненапад. Про це диктатор заявив в ході однієї із робочих нарад. Про це повідомляє білоруське агентство "БелТа".

Лукашенко переконаний, що "колективний Захід" має намір напасти на Білорусь, тому країні треба бути готовою до оборони.

"Не знаю, навіщо це українцям. З одного боку, просять нас, щоб ми в жодному разі не воювали з Україною, щоб наші війська туди не рухались. Пакт про ненапад пропонують заключити. А з іншого боку, готують цю грімучу суміш та озброюють їх. Польща, Литва зовсім очманили. Для чого їм це? Незрозуміло", - заявив Лукашенко.

У Кремлі не стали коментувати інформацію про те, що Україна пропонувала Білорусі укласти пакт про ненапад. Речник путіна Дмітрій Пєсков зазначив, що наразі він не володіє такою інформацією.

Як повідомлялося раніше, Лукашенко у грудні приїздив до росії із кількаденним візитом

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті