Безпілотники атакували паливно-заправну станцію в Орловській області РФ поруч із нафтобазою

БПЛА атакували паливно-заправну станцію в місті Лівни Орловської області РФ вранці 27 травня. Про це повідомив губернатор області Андрій Кличков у Телеграм 27 травня. 

"Сьогодні вранці під час ще однієї масованої атаки на Орловську область сталося падіння БПЛА на територію паливно-заправної станції в м. Лівни. Частина фасаду адміністративної будівлі постраждала, на локалізацію та усунення наслідків негайно прибули співробітники оперативних служб та адміністрації міста", - написав Кличков.

За його словами, пізніше "на території АЗС сталося падіння ще одного БПЛА", загинув водій 8-ї обласної пожежної частини, ще три співробітники служб постраждали. 

Вночі Кличков також повідомляв про збиття БПЛА над Орловською областю.

Місцеві жителі повідомляють, що чули всього близько 7 вибухів. 

Як уточнює "ASTRA", загалом пошкоджено 2 станції, які розташовані за 250 метрів одна від одної на вулиці Фрунзе: АЗС "Роснефть" та АГЗС "Nord газ". Обидві станції розташовані в безпосередній близькості від Лівенської нафтобази. 

Міноборони РФ традиційно обчиталося про те, що "...протягом минулої ночі припинено спроби київського режиму здійснити терористичні атаки із застосуванням безпілотних літальних апаратів літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації". 

"Черговими засобами ППО один БПЛА знищено над територією Брянської області, ще один БПЛА знищено над територією Бєлгородської області, чотири БПЛА знищено над територією Краснодарського краю, а також шість БПЛА знищено та перехоплено над територією Орловської області", - повідомило відомство окупантів.

 

Раніше повідомлялося, що в Слов'янську-на-Кубані Краснодарського краю РФ зупинився НПЗ після нічної атаки дронами: "Збитки рахуємо".

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті