Безпека у Чорному морі, ППО, фронт, боєприпаси: Зеленський провів важливу ставку

Президент України Володимир Зеленський провів ставку, на якій розглянули питання безпеки у Чорноморському регіоні. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі 31 жовтня.

"У Міжнародний день Чорного моря – про безпеку саме в цьому регіоні. Безперешкодна робота "зернового коридору". Боротьба з діями ворога, які ставлять під загрозу мирне судноплавство. Зниження спроможностей ворожого флоту. Доповіді командувача ВМС ЗСУ Неїжпапи, начальника ГУР МО Буданова, голови СБУ Малюка", - зазначив Зеленський.

Також на ставці оговорили безпеку Одеської області та посилення ППО у регіоні.

"Безпека Одещини: захист людей, енергетичних об’єктів, портової інфраструктури. Посилення регіональної системи ППО. Так само посилення протиповітряної оборони та захист об’єктів критичної інфраструктури в прикордонних та прифронтових регіонах", - повідомив президент.

Також Зеленський заслухав доповіді щодо ситуації на фронті.

"Куп’янськ, Авдіївка, Херсон. Доповіді головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Гнатова, Москальова, Содоля", - зазначив президент.

На ставці Зеленський заслухав також доповіді міністра оборони України Умєрова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Камишіна щодо нарощування вітчизняного виробництва артсистем та артснарядів натівського стандарту та графіків постачання від партнерів.

Як повідомлялось раніше, Зеленський заявив, що в Росії втрачається контроль над подіями.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті