Без Данілова: Зеленський озвучив конкретні принципи "оновленої" роботи РНБО

Президент України Володимир Зеленський озвучив конкретні принципи "оновленої" роботи Ради національної безпеки і оборони України. Про це Зеленський, розмістивши відповідне відео, написав у своєму Телеграм-каналі 29 березня.

"Ми розпочинаємо оновлену роботу Ради національної безпеки і оборони України", - написав Президент України.

За його словами, РНБО працюватиме за такими принципами:

"Перше - більше прогнозованості, саме цієї функції. Нам потрібне посилення можливості України прогнозувати та впливати на процеси, від яких залежить національна безпека нашої держави. 

Друге - продовження виконання всіх поточних завдань системи РНБО. І особливо уважно - щодо санкційної політики нашої держави.

Третє - доктринальна робота. Чіткість національних орієнтирів і системність у їх реалізації - це те, що потрібно і зараз, і після війни. 

Четверте - кібербезпека та інформація. РНБО має потенціал робити більше для захисту від ворожих дестабілізаційних операцій та координації всіх державних інституцій у цій сфері.

І п’яте - робота Ставки, проєкти рішень, контроль за виконанням рішень - усе це, звичайно, має бути продовжене. Очевидний пріоритет це оборона нашої держави та захист нашого суспільства".

Раніше повідомлялось, що Зеленський звільнив Данілова з посади секретаря РНБО.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті