Атаки рашистів на Вугледар захлинулися - за тиждень ворог втратив близько двох батальонів особового складу

Російські окупанти не можуть перейти в наступ на Вугледар через значні втрати останнім часом. Про це 10 березня в ефірі телемарафону заявив речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашковський.

"Про наступ на Вугледар мова не може йти, оскільки ворог зазнав досить суттєвих втрат. За останній тиждень він дуже активно атакував позиції на Вугледарі, Мар'їнці, Авдіївці, застосовував свої найкращі підрозділи", - розповів спікер.

За словами Дмитрашковського, за минулий тиждень окупанти втратили близько двох батальйонів особового складу. Саме тому зараз росіяни змушені займатись відновленням сил.

За його словами, окупанти також визнали значні втрати поблизу Авдіївки, Мар'їнки. Усе це спричинило падіння морально-психологічного стану військових РФ.

"Командир знаменитої 155-ї бригади морської піхоти був доставлений до Ростова за відмову виконувати бойові розпорядження. Також підрозділи "Степ" і "Тигр" на сьогодні відмовляються брати участь у бойових діях. Відомо про 126-у бригаду, в якій 20 осіб написали і повідомляють, що краще відсидять у в'язниці, аніж будуть гарматним м'ясом", - додав Дмитрашковський.

Нагадаємо, раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що у військовому керівництві РФ конфлікт через провал під Вугледаром.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті