Асоціація мерів міст Італії допоможе жителям Луганщини перезимувати – Гайдай (ФОТО)

Пережити зиму мешканцям Луганської області допоможе Асоціація мерів міст Італії. Подібна заява прозвучала на тематичному фестивалі української культури в Італії, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у своєму Телеграм-каналі 19 грудня.

"Асоціація мерів міст Італії запевнила, що їхня підтримка наших людей не обмежиться словами, тож очікуємо на гуманітарні вантажі", – написав Гайдай.

Очільник ОВА уточнив, що він звернувся до мерів італійських міст на тематичному фестивалі української культури, розповів про оперативну ситуацію на деокупованих територіях та мешканцях, які вимушено покинули свої домівки і зараз проживають по всіх областях України.

"Наголосив на важливості підтримати нашу країну в зимовий період, коли росіяни роблять все, аби залишити нас в темряві та холоді", – підкреслив Гайдай.

Раніше повідомлялось, що до України прямують подарунки для дітей з Луганщини, понад 5 тисяч листів Святому Миколаю вже опрацьовано.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті