Артилерія ЗСУ вдарила по переправі окупантів біля Нової Каховки

Вночі проти 16 вересня українська артилерія вдарила по понтонній переправі окупантів біля Нової Каховки. Про це повідомляє у Фейсбук оперативне командування "Південь".

"Ситуація в нашій зоні відповідальності стабільно напружена, але контрольована. Противник продовжує намагання із зриву активних дій наших військ, утримання тимчасово захоплених територій. Ворог обстрілює наші позиції вздовж лінії зіткнення, вживає заходів щодо перегрупування військ, веде повітряну розвідку", - йдеться у повідомленні.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжують виконання вогневих завдань. У ніч з 15 на 16 вересня аони вдарили по трьох районах зосередження військ та техніки РФ в Бериславі, Дар’ївці та Старій Збуріївці.

Постраждала понтонна переправа росіян у районі Козацького та Нової Каховки.

Як повідомлялось раніше, ЗСУ в небі Херсонщини збили російський штурмовик Су-25.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті