Артилерія ЗСУ вдарила по переправі окупантів біля Нової Каховки

Вночі проти 16 вересня українська артилерія вдарила по понтонній переправі окупантів біля Нової Каховки. Про це повідомляє у Фейсбук оперативне командування "Південь".

"Ситуація в нашій зоні відповідальності стабільно напружена, але контрольована. Противник продовжує намагання із зриву активних дій наших військ, утримання тимчасово захоплених територій. Ворог обстрілює наші позиції вздовж лінії зіткнення, вживає заходів щодо перегрупування військ, веде повітряну розвідку", - йдеться у повідомленні.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжують виконання вогневих завдань. У ніч з 15 на 16 вересня аони вдарили по трьох районах зосередження військ та техніки РФ в Бериславі, Дар’ївці та Старій Збуріївці.

Постраждала понтонна переправа росіян у районі Козацького та Нової Каховки.

Як повідомлялось раніше, ЗСУ в небі Херсонщини збили російський штурмовик Су-25.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті